Aktuella kurser våren 2022
OBS! Kurserna är fulla!

Häng med på Hoopers-kurs! 

Den nya hundsporten som passar alla. Unga som gamla och alla typer av hundar. I Hoopers ska du ta dig igenom en bana bestående av så kallade hoops (bågar), tunnlar, tunnor och staket. Du som förare ska dirigera hunden på håll och hunden ska så småningom arbeta sig igenom banan självständigt. Hoopers är inte officiell än, vilket innebär att det inte finns officiella tävlingar, men det är en rolig aktivering för dig och din hund och du kan tävla inofficiellt om du vill det.
Läs mer om mig här: https://www.kennelqilox.se/kurser/

Kurser hos Älvkarleby hundsport LKK i Gårdskär
Grundkurs – Hoopers
Målet med den här kursen är att hunden prova på att utföra de olika delarna och att du som förare får en introduktion till sporten.

Grundkurs – Agility
På den här kursen får du och din hund en introduktion till agility. Ni får lära er hur de olika hindren utförs och metoder för hinderinlärning. Du som förare får lära dig hur du på bästa sätt samarbetar med din hund vid agilityinlärning.
Läs mer om kurserna här:
https://alvkarlebyhs.wordpress.com/aktiviteter-och-kurser/

 Anmälan: Mejla din anmälan med namn, hundens namn och ditt telefonnummer till kurser@kennelqilox.se
Du får då ett informationsmejl tillbaka med betalningsinfo och annat som är viktigt att veta om kursen.
Max 6 platser 

Villkor: Anmälan till kurs är bindande. Vid återtagande av anmälan följer jag de villkor som Konsumentverket har. Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen, via mejl,  senast 14 dagar innan kursen startar. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom anmälnings- och administrationsavgift på 300 kr. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen.
Behandling av personuppgifter: Jag lagrar personuppgifter för att kunna
fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att jag lagrar och behandlar dessa under kursen samt i bokföringssyfte. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen.