Om Qilox 

Jag heter Ulrika Gill, bor med min sambo i Älvkarleby, strax söder om Gävle. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och hundar och hästar har varit en stor del av mitt liv sedan barnsben.

Numer är det endast hundar, och då främst pudlar, som förgyller min vardag. Det jag helst ägnar mig åt tillsammans med mina hundar är agility, något som både jag och hundarna älskar. Jag åker även på en del utställningar, men det är på agilityplanen jag trivs bäst. Jag är agilityinstruktör, tävlingsledare i agility och testledare (BPH). Gillar föreningsarbete och är ordförande i vår lilla lokala kennelklubb, Älvkarleby hundsport LKK och även aktiv i Svenska Pudelklubben.
Jag har även kursverksamhet i agility och hoopers i egen regi.

Esther 1

Att föda upp hundar var en dröm jag länge bar med mig och i augusti – 09 föddes min första kull. Då jag tränar och tävlar en hel del med mina hundar, så har jag inte valpar så ofta. Inte ens varje år.
Jag avlar enbart på tikar som är exteriört bedömda, har arbetsmeriter samt uppfyller de krav jag har på hälsa och mentalitet. Förutom gällande hälsoprogram, väljer jag att även höftledsröntga mina tikar. I valet av avelshanar väger hälsa och mentalitet tungt. Jag blir extra glad om jag hittar en hane som, förutom att den är exteriört bra, även har arbetsmeriter.

Om Qilox

Pudeln för mig

Pigg, glad och alltid redo!
Lättlärd och tycker att det är roligt att arbeta.
Kan koppla av och bara vara, när det krävs. 
Mellanpudeln är perfekt i storlek.
skutt Leon
Om Qilox
Dinah soffa
fiona sommar

Du hittar även Qilox på 

Facebook

Instagram

Qilox esther

Har du frågor eller funderingar? 

Tveka inte att ta kontakt om du har frågor och funderingar kring min uppfödning eller mina hundar
/Ulrika